Hoi!

Welkom bij mijn eerste blogpost!  Ik zal me even voorstellen en vertellen wat je op meisjevanhetplatteland kunt verwachten. 

Ik ben Bernice, ik ben 21 jaar en ik woon samen met mijn ouders, zusje en 2 broertjes (ja ik ben de oudste) net buiten een klein dorpje op het platteland, aan de rand van de Veluwe. Ik zit in het afstudeerjaar van mijn hbo-opleiding en ik ben sinds 1 januari 2016 verloofd met de liefde van m’n leven. We zijn al bijna 6 jaar samen en hopen in de zomer van 2017 te gaan trouwen!

Wat je op meisjevanhetplatteland kan verwachten? Persoonlijke dingen zoals alles wat ik tijdens het plannen van de bruiloft tegen kom. Maar ook hoe het afstuderen mij af gaat (met vallen en opstaan zullen we maar zeggen!), het zoeken naar een baan als ik straks klaar ben met mijn hbo en alle ‘leuke’ dingen zoals mijn zoektocht naar fijne dierproefvrije cosmetica. Ook de standaard dingen zoals een recept, DIY of outfit kan je verwachten.

Het thema ‘meisjevanhetplatteland’ zal ook zeker terugkomen. Dieren zijn mijn passie en ik ben bunnymama van Marshall & Lily (ja je leest het goed, How I Met Your Mother) en onze hond Goldy is mijn beste vriendinnetje. Sinds een paar jaar ben ik begonnen met paardrijden en mijn grootste wens is wonen in de vrijheid,  krielkippen in de tuin en een weilandje met een paar dwerggeitjes. Ja ik weet het, niet de meest standaard wens voor een meisje van 21, maar hé that’s me!

Hierbij alvast een 1e outfit post. Ik ben gek op kleding, dus jullie zullen nog van alles langs zien komen!

Jurk: lokaal winkeltje Voor Jou
Laarsjes (geleend van zusjelief): ShoeTime
Tasje: H&M
Horloge: Fitbit Surge
Gouden ring: verlovingsring!
Zilveren ringetje: Bonbon Boutique Amsterdam

 

Vrijdag een nieuwe blog! Tot dan 🙂

Liefs, Bernice

Advertenties